We cover several cities, choose one to explore!
Mina bästa julfilmer

Herregud vad skönt det är med jul. Det är så heligt på något sätt, det är enklare att koppla av med gott samvete. Jag gör inte mycket, promenerar och njuter av det fina vinterlandskapet och betar av film efter film hemma i soffan. Om det existerar någon stress så är det bara den beslutsångest jag får av att behöva välja vilken film jag vill se, det finns ju så många. Allt från gamla klassiker till äventyr och de med riktig julstämning. Här kommer mina favoriter när det kommer till filmerna jag gärna ser, eller kanske somnar till, i jul.

Julstämning:

The Family Stone

Elf

The Holiday

Tomten är far till alla barnen

Love Actually

En underbar jävla jul

Sagovärldar (bänka dig för maraton):

Harry Potter

Sagan om Ringen

The Hunger Games

Narnia

Klassiker:

Little Women

Notting Hill

Stolthet & Fördom

Sound of Music

Fanny & Alexander

 

För att inte tala om alla serier jag inte hunnit se, egentligen skulle jag vilja börja från början med Game of thrones och se senaste säsongen av House of cards. sen vill jag ta tid och läsa också, imorse läste jag fina dikter ur På andra sidan natten som jag fått i julklapp. Förutom den har jag fått flera läsavärda böcker, och hade inte haft något emot att grotta ner mig i en Kepler.

Håll utkik här på bloggen, det blir ett inlägg med årets bästa höjdpunkter, en årskrönika och mina tankar, mål och drömmar inför nästa år.

Write a comment