We cover several cities, choose one to explore!
We are family

Vilket gäng va? Tänk vad härligt det är att få omringa sig av roliga, snälla människor i livet. Med dessa skrattar jag väldigt ofta och väldigt mycket, det är faktiskt fantastiskt att få ha det så. Tänk på det! Det är inte värt att vara någonstans du inte trivs, vara sig det gäller privata relationer eller på jobbet.

Jag har äran att jobba med detta fantastiska gäng en stor del av min tid, vill ni lära känna dem lite bättre kan ni göra det här.

Adam Linders som sitter i mitten är grundare och startade Thatsup, som då hette Whatsup, för 10 år sedan. Nu växer Thatsup med rekordfart och vi blir fler och fler på redaktionen, och för framtiden finns många spännande planer, så kul!

Love ya Thatsup-familjen!

 

Write a comment

Agnes L.

Whoop whoop!

Comment