We cover several cities, choose one to explore!

Boho Hair

5.0
18 ratings
Edit Boho Hair
Boho Hair

Frida, the hair stylist behind the Boho Hair salon, has extensive hairdressing experience and stays bang up to date with all the latest industry trends and techniques. She's passionate about great colour, cuts and styles and ensures all customers feel fabulous about their crowning glory when leaving the salon.

The salon, on Nordenskiöldsgatan in Linné, went through an extensive renovation before reopening in January 2021. Relax in the cosy, bohemian surroundings and let Frida take care of your haircare needs. Whether you're just having a quick trim, a total makeover or a nourishing treatment, she'll ensure you're 100% satisfied. Enjoy a relaxing scalp massage, or come by for a glamorous updo before a special occasion.

Sustainability takes centre stage at Boho Hair and everything from the decor to the haircare products used to the coffee served have been chosen to create the lowest possible climate footprint.

Review

We want to know what you think!

Remember that it's important to write an honest review. Please refrain from reviewing if you are connected in any way to this business. Read our guidelines here.

Honesty pays!

Cancel
27 Jan 2021

I Idag blev det besök på nya salongen med Frida som fixade mig. Trevligt ställe med bästa frisören Frida!

22 Jan 2021

Translate to English »

Frida kan jag varmt rekommendera. Mycket kompetent och mån om sina kunder. Har klippt mig hos henne i många år. 🤩

19 Jan 2021

This text has been translated automatically. Show original »

Frida is both very good in her professional practice and genuinely nice all the time! Visit her you won't be dissatisfied!

22 Jul 2021

Translate to English »

Blev mycket nöjd efter min klippning/ bayalage färgning hos Frida. Hon är lyhörd, kommer med förslag och skicklig i sitt utövande. Man känner sig väl omhändertagen. Rekommenderas starkt!

30 Jan 2021

Translate to English »

Väldigt proffsig och kreativ frisör. Fin inredning och trevlig service. Rekommenderar starkt! ❤️

31 May 2021

Translate to English »

Kom hit! jag trivs väldigt bra med Frida. Hon är duktig, noggrann och omtänksam. Trevlig miljö, goda kakor och kaffe får man oxå :)

29 May 2021

Translate to English »

Slingade och klippte mig hos Frida för första gången i veckan och blev supernöjd med resultatet! Har testat flera salonger i Göteborg de senaste åren och Frida har helt klart varit den bästa när det kommer till blonda slingor!

30 Apr 2021

Translate to English »

Kan varmt rekommendera Frida. Kunnig och proffsig frisör som är lyhörd. Jag har passerat många frisörer med Frida förstår bäst och vet hur håret fungerar😊

23 Apr 2021

Translate to English »

Frida är en fantastisk frisör, jag är alltid lika nöjd med både färg, klipp och bemötande. Kan varmt rekommendera ett besök hos Frida 🤩

22 Jan 2021

Translate to English »

Alltid supernöjd när jag vart hos Frida! Klippt mig hos henne i många år och ser fram att komma till nya salongen 👏🏻

18 Mar 2021

Translate to English »

Frida är en otroligt bra frisör! Tar sig tid med sina kunder och är lyhörd. Mycket trevliga klippstunder och man blir alltid nöjd och fin 😃 rekommenderar Frida till alla.

26 Feb 2021

Translate to English »

Alltid supernöjd med håret och Frida är den bästa frisören jag haft och hon är expert på färg. Noggrann och mån om att det blir välgjort. Därför har jag gått till henne i flera år. Alltid bra service och en väldigt fin o... Show full »

30 Jan 2021

Translate to English »

Mysigt ställe som ägs av bästa Frida. Hon är grym på både färg och klippning. Man blir aldrig missnöjd. Rekommenderar att gå dit. Bild på mitt hår när hon färgade och klippte det

15 Feb 2021

Translate to English »

Jag är alltid nöjd efter ett besök hos Frida!

11 Feb 2021

Translate to English »

Hit ska ni gå! Superproffsig frisör som alltid får en att känna sig välkommen, lyssnar på vad en vill och kommer med kreativa tips och förslag. Dessutom en magisk huvudmassage när håret tvättas.

30 Jan 2021

Translate to English »

Klippt mig hos Frida i många år och det finns ingen frisör jag litat på så mycket som henne. Rekommenderar alla att gå hit. Särskilt grym är hon på färg och roliga idéer! Hon vet vad som passar dig och får alltid fria tyglar.

28 Jan 2021

Translate to English »

Är alltid nöjd efter att jag varit hos Frida!

18 Jan 2021

Translate to English »

Grattis till din egna salong. Klipper mig gärna där igen. Janne