We cover several cities, choose one to explore!

Häromdagen la jag upp en bild på min nya jeans från Tramarossa på Instagram och har fått många frågor om dem! Här kommer därför några fler bilder och lite mer om vad det är för ett märke! Trots att märket etablerades redan 1967 i Veneto i Italien så har det bara funnits i Sverige och svenska butiker i ungefär tre år.

Vad som gör att de sticker ut lite är, förutom det gedigna konstruktionshantverket och alla snygga detaljer så är alla jeans parfymerade (!) när de anländer till butik. Det är en mild och fräsch doft som är märkets egna, utöver detta kan du sedan även få dina byxor signerade med dina initialer på den femte fickan (den lilla i fram)!

 

Tycker det är kul när man laddar ett inköp med något extra för att förhöja upplevelsen, nå't som gör att det du köpt känns speciellt, annorlunda och lite extra lyxigt. En del butiker slår in och packar i fina paket; vissa sko,- och väskmärken levererar fina dustbags till dina nya grejer och här gör man något liknande fast drar det ett steg längre med både personlig signering och doft! Har redan hunnit med att använda mina flera gånger sedan jul och fler lär det bli - de sitter som en smäck!

Jag vet att Tramarossa inom kort även är på väg in till utvalda butiker i Stockholm; än så länge hittar du dem här (klickbar länk)!

Kram M

Write a comment

Jättesnygga! Lyckost dig! :)
Kram!

Comment