We cover several cities, choose one to explore!

Såg att en av mina favoritbutiker Details For Him just nu har mellandagsrea. Både jag och Magnus är väldigt förtjusta i deras TUMI-väskor som verkligen tillhör top-of-the-line när det kommer till väskor som ska ut och resa! Vi har både rullväskor, rygga och en SMITH Leather Jetsetter och nu strax innan jul, skaffade jag mig en weekendbag i läder som rymmer precis lagom mycket utan att för den skull bli för stor och otymplig!

Min nya weekendbag i förgrunden!

Bild från Bangkok tidigare i år!

Smith Leather Jetsetter (just nu på REA!)

Rullväskorna är enkla att packa med bra fack, inbyggd resegaderob mm!

 

Förutom den höga kvalitén (tidigare resväskor från välkända tillverkare har vi ibland fått kasta redan efter ett års resande) så gillar jag att det finns en genomgående tanke med att rullväskorna går att haka fast i varandra så att en person kan dra flera och att de mindre handbagageväskorna (inklusive min nya weekendbag) går att trä över handtagen på rullväskan så att du alltid har en fri hand. Sååå smidigt när man reser mycket som vi!

Så passa på att fynda TUMI eller något annat fint hos Details For Him - glöm inte den rabattkod jag delade med mig av i detta blogginlägg; den gäller fortfarande!

Kram M

Write a comment

Skulle absolut vilja ha de väskorna. Men eftersom jag snart ska iväg så får det bli de väskor jag har :) Jättesnygga är de, TUMU-väskorna, hur som helst!
Kram!

Comment