We cover several cities, choose one to explore!

Cykelcafé Le Mond

4.9 • 52 reviews
Cykelcafé Le Mond

Cykelcafé Le Mond is a café on Folkungagatan 67, Södermalm in Stockholm.

Review

We want to know what you think!

Remember that it's important to write an honest review. Please refrain from reviewing if you are connected in any way to this business.

Honesty pays!

Cancel
9 Oct 2018

Cosy Cycling-café in East Södermalm. Best breakfast after a hard morningride on the bike. Both thumbs up!

16 Aug 2018

Translate to English »

Måste erkänna att frukosten på Le Mond var klart bättre än vad jag förväntade mig. Stort plus!!

31 Oct 2018

Translate to English »

Positiva vibbar så fort jag steg in i lokalen. Avslappnat, chill, ljust, pippi gul färg och industriell inredning och happy-go-lucky känsla

Två våningar med gott om platser.

Bra ställe för laptop jobb/plugg.

Tillfredsställande lun... Show full »

8 Oct 2018

Translate to English »

Bästa stället⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Riktigt smarriga frukostar/luncher. Bra vegetariskt! Man serveras gott specialkaffe och bra sortiment på öl 👍🏻

Mysigt ställe o god service.

8 Oct 2018

From its opening, I've been fan of this place. Me loving bike, food, good coffee AND me living around corner = great start.

It was like a slo-mo-love-at-the-first-sight moment, after my brain was able to process that a place that perfect could exist. That close of my crib. And the coff... Show full »

20 Oct 2018 · Updated

Translate to English »

Härligt ställe med god mat, och väldigt trevlig stämmning

10 Oct 2018

Translate to English »

Bästa cafét ! Även cyklar välkomna!!!

14 Nov 2018

Translate to English »

Mysigt och gott! Väl värt att återkomma till!

14 Nov 2018

Translate to English »

Mycket god mat och gott kaffe! Trevlig atmosfär och trevlig personal. Extra trevligt för cyklister när det t.ex. visas cykeltävling på TV.

8 Oct 2018

Translate to English »

Fantastiskt ställe både för cyklister och icke cyklister! Personalen med Kalle i spetsen är alltid supertrevliga och har verkligen fått till ett ställe du måste besök på Södermalm!

10 Oct 2018

Translate to English »

Supermysigt ställe!

10 Oct 2018

Translate to English »

Rullar gärna in här med Beryl eller Tullio i barnvagn eller lastcykel. Alltid känt mig välkommen och avslappnat så det funkar att amma eller låta bebisen sova vidare. Gott kaffe och god bra mat för ok penning. Alltid när vi är på söder!

10 Oct 2018

Translate to English »

Väldigt bra bowls och mackor, stort plus för cykelparkering inomhus

9 Oct 2018

Always good food and always great service! good choice of food an Fika, also for the vegan/vegetarians.

9 Oct 2018

Bike friendly, people friendly, great coffee, great food (vegan choices possible) great staff - you gotta love it! ❤️

9 Oct 2018

I have to say the coffee is great 😍 Staff is also really friendly and helpful. You should try salmon pokebowl, it's perfection!

9 Oct 2018

Translate to English »

För en cyklist den har är det perfekt ställe. För du som är inte cyklist är det också den perfekt ställe. Frukost buffe 2 ggr / vecka, super stor meny för frukost, (br)lunch och middag, och det är bra för vegetarian och veganer med. Det är... Show full »

9 Oct 2018

Whether you are a hard core cycling fan or just out to get a really good fika, this is the place to go!

9 Oct 2018

Translate to English »

Grymt trevligt ställe, ett drömcafé för cyklister! Riktigt bra mat och supertrevligt personal!

9 Oct 2018

Translate to English »

Favoritcaféet! Frukostbuffén på onsdag- och fredagsmornarna uppskattas mycket. Trevlig personal.

Page 1 of 3