We cover several cities, choose one to explore!

Cykelcafé Le Mond

4.8 • 56 reviews
Cykelcafé Le Mond

Cykelcafé Le Mond is a café on Folkungagatan 67, Södermalm in Stockholm.

Review

We want to know what you think!

Remember that it's important to write an honest review. Please refrain from reviewing if you are connected in any way to this business.

Honesty pays!

Cancel
9 Oct 2018

I have to say the coffee is great 😍 Staff is also really friendly and helpful. You should try salmon pokebowl, it's perfection!

16 Aug 2018

This text has been translated automatically. Show original »

Must admit that breakfast at Le Mond was clearly better than what I expected. Big Plus!!

2 Mar 2019

Translate to English »

Härligt café med supertrevlig personal.

31 Oct 2018

Translate to English »

Positiva vibbar så fort jag steg in i lokalen. Avslappnat, chill, ljust, pippi gul färg och industriell inredning och happy-go-lucky känsla

Två våningar med gott om platser.

Bra ställe för laptop jobb/plugg.

Tillfredsställande lun... Show full »

6 Feb 2019

Translate to English »

Jag och mitt sällskap blev båda positivt överraskade över hur gott det var. Vi hade inga förväntningar då vi egentligen bara traskade rakt in, hungriga som djur. Förvånansvärt bra frukost helt enkelt. Lite åt det dyrare hållet kanske o... Show full »

8 Feb 2019

Translate to English »

Prisvärt och trevligt café, speciellt för frukost!

8 Oct 2018

Translate to English »

Bästa stället⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Riktigt smarriga frukostar/luncher. Bra vegetariskt! Man serveras gott specialkaffe och bra sortiment på öl 👍🏻

Mysigt ställe o god service.

8 Feb 2019

Translate to English »

Jag älskar cykelcafé le mond - det är bästa café i Södermalm!!

8 Oct 2018

From its opening, I've been fan of this place. Me loving bike, food, good coffee AND me living around corner = great start.

It was like a slo-mo-love-at-the-first-sight moment, after my brain was able to process that a place that perfect could exist. That close of my crib. And the coff... Show full »

20 Oct 2018 · Updated

Translate to English »

Härligt ställe med god mat, och väldigt trevlig stämmning

10 Oct 2018

Translate to English »

Bästa cafét ! Även cyklar välkomna!!!

14 Nov 2018

Translate to English »

Mysigt och gott! Väl värt att återkomma till!

14 Nov 2018

Translate to English »

Mycket god mat och gott kaffe! Trevlig atmosfär och trevlig personal. Extra trevligt för cyklister när det t.ex. visas cykeltävling på TV.

8 Oct 2018

Translate to English »

Fantastiskt ställe både för cyklister och icke cyklister! Personalen med Kalle i spetsen är alltid supertrevliga och har verkligen fått till ett ställe du måste besök på Södermalm!

10 Oct 2018

Translate to English »

Supermysigt ställe!

10 Oct 2018

Translate to English »

Rullar gärna in här med Beryl eller Tullio i barnvagn eller lastcykel. Alltid känt mig välkommen och avslappnat så det funkar att amma eller låta bebisen sova vidare. Gott kaffe och god bra mat för ok penning. Alltid när vi är på söder!

10 Oct 2018

Translate to English »

Väldigt bra bowls och mackor, stort plus för cykelparkering inomhus

9 Oct 2018

Always good food and always great service! good choice of food an Fika, also for the vegan/vegetarians.

9 Oct 2018

Bike friendly, people friendly, great coffee, great food (vegan choices possible) great staff - you gotta love it! ❤️

9 Oct 2018

Cosy Cycling-café in East Södermalm. Best breakfast after a hard morningride on the bike. Both thumbs up!

Page 1 of 3