We cover several cities, choose one to explore!
Burger bonanza

Hamburgare är fan livet. En BRA hamburgare är fan livet.

Sedan ett par år tillbaka så har varenda kotte som äger en krog/restaurang/cafe yttrat orden att de ska introducera Stockohlms godaste burgare. SNARK. Burgare har blivit den nya sushin

Flippin´ var tidigt ute och tog över världen (överdrift) med storm. Långa köer, historier om hur folk svimmade av hur gott det smakade, hajpen var så stor att Stockholm blev helt loco och köerna blev bara längre och längre. Så pass att det blev början till en hamburgar epidemi i hufvudstaden

För att inte slösa hungern eller dina pengar på en dålig burgare så kommer jag tala om för er mina favoritställen:

1. Flippin´Burgers - Såklart, extra plus att det fortfarnde finns bara ETT ställe och ingen hybris med 1000 franchise och sälja själen. Grymt goda burgare, snygg lokal, tråkiga pommes, alltid stökigt och överfullt Tips: gå dit under jul eller påskehelgen, ingen kö , inga männsikor alls. Flippin´Burgers

2. The Border -jag vågar nog säga att burgaren är godare än den på Flippin. Skön lokal. Tråkiga pommes. Bra pris TheBorder

3. Franky´s - lika god som när den serverades i kiosken som den är nu på den lilla chilla lokalen. Fem-sex burgare som kan beställas normal-stor-gigantisk. Goda pommes. FrankysBurger

4. Barrels Burgers and Beer - Det finns tre stycken runt om i Sthlm. Jag har ätit på den i gamla stam och lokalenär supernajs, chill och opretto. Även käkat på den i Hornstull med större lokal och bra vibb. Älskar burgarna. Ok pommes och kul med stekta haricot verts. MUMS Barrels

5. Bun meat Bun- finns i Farsta och Söderhallarna. Allstå om ni någonsin vill äta ett fluff moln-likt bröd med bra köttpuck så kommer ni hit. Pommesen är najs. Lokalen i söderhallarna är astråkig BunMeatBun

6. Bastard Burgers - har lite för många lokaler now a days så det blir svårt att bedöma kvaliten. Men den jag hade på Bastard i Vasastan var god. Ogillar att menyn är för lång, beslutsångest. Pommes bra. Lokalen är chill-hipster-typ BastardBurger

7. Restaurang AG - åt burgaren där för 100 år sedan och då (för 100 år sedan) fick jag en halleluja moment. Så freaking god. Tror att jag inte vågar gå tillbaka eftersom jag hajpat upp den i minnet som bästa jag någonmsin haft i mitt liv. Vissa saker ska man kanske låta minnas som det är(?) AG

 

Write a comment

Franky´s for me the best so far...
The border, second place, nice adn easy...

Comment