We cover several cities, choose one to explore!
The good food and mood that 2019 did include

Jag har då inte uppnått alla bloggiga mål och höst/vår/nyårslöften en skall ha gjort under ett helt år. En av orsakerna är att jag inte sätter mål. Jag flyter på. Ser ingen skillnad på år 2019 och 2010 överlag. Men jag har utvecklats, sett, hört, påverkat alla mina sinnen genom åren. Det är bara att de inte är kopplade till något specifikt år.

Men för att inte låta som en tråkig mupp så tittade jag i mitt instaflöde och bildarkiv för att påminnas om vad som skett

Vad har hänt personligen under detta år:

-blev av med alla mina semesterdagar typ första 3 månaderna in i 2019...

-förlovade mig

-var bridesmaid för första gången i mitt liv och upplevde en underbar amerikansk/svenskbröllop på Rosersbergs slott. Helt sagolikt

-var sjuksriven i 2 månader...livet ibland

-en dröm gick i uppfylllelse att få se Jon Bon Jovi live

-massa roligt umgänge, kvalitetstid med folk jag gillar.

 

Mat som gjorde mig glad under 2019:

-Råbiff, gör mig alltid glad. Ännu gladare...när jag hittat den godaste av de godaste. I år var det på Hantverket och Copine. Den på Paraden var intressant den också

Hantverket

Copine

Paraden

 

-Ett sommar måste är att käka på Svinet och även detta år succé

-När vi väl är inne på Crespis restauranger så blev jag mindblown av avsmakningsmenyn på La Ragazza.-Var på en fantastisk restaurang i Valencia, Spanien. Avsmaknigsmenyn på La Salita  var brutalt god. Sen fick de sin första stjärna för 1 månad sedan. Men I alla fall. Atmosfären, maten, servicen! 100% bäst

-Bor man med kock så äter man gott

-Den årliga picknicken

-Jultraditionen med burgartävlingen blev oavgjord i år. I have stepped up my game

-Glöggmys hos vänner

Write a comment

yo pagaría por esa hamburguesa :)

Comment