We cover several cities, choose one to explore!
Familjehänget i Portugal

Jag har legat i hög feber sen igår och jag är fortfarande inte helt bra. Det är alltså väldigt synd om mig. Inte nog med att jag är sjuk utan jag helammar ju också så var tredje timme har min man kommit upp med bebisen för att amma. Det går inte att beskriva hur jobbigt det var i natt när Jacques vaknade för att äta och jag knappt kunde se något på grund av hög feber. Stefan blev väckt flera gånger då jag behövde hjälp.

Det enda som är värre än hög feber och ha barn är magsjuka. Herregud, det har jag varit med om en gång när dottern var strax över året. Jag låg hulkande över toalettstolen och hon levde lyckligt rövare i hela lägenheten. Glamouren med barn.

Nu är Miriam stor och allt är mycket lättare, en kan ju ifrågasätta varför vi väljer att börja om med bebis igen efter 7 år men vi har alltid velat ge Miriam ett syskon och vi kan inte hjälpa att det tog sju år, flera missfall och en bortopererad äggledare innan Jacques kom in i våra liv.

Nåväl, vi njuter av lata dagar i ett hyrt hus i Praia das Maçãs (äppelstranden) tillsammans med mamma, pappa, bror och syster med familj. Det är härligt. Vi lagar mat ihop, promenerar ihop och bara är. Och vi äter sommarmat, min allra bästa mat.

Håll tummarna för att febern går ner och jag snart är på benen igen, har funderat på ett långt inlägg om mammakroppar men behöver en klar hjärna för att renskriva.

Fram tills dess finns jag ju på Instagram också.

Write a comment

Jag har 5 år mellan mina och tyckte det var ganska skönt - äldsten var då både ganska självgående och ffa en reell hjälp med lillen! Med förstan var jag ensam i tre år, och när hon var ett par månader gammal däckades jag i influenda med 40 grader feber... turligt nog var hon liten nog att "bo i dubbelsängen med mig" utan alltför mycket ansträngning från mig, men fy, tufft är det!

Comment