We cover several cities, choose one to explore!

Äntligen så kom vi till Helsingborg med turnén! Har alltid älskat den här staden och har varit här massor genom åren. Och nu på senare år, sedan jag lärde känna underbara Åse Falkman Fredikson så blir det ju ännu roligare att åka hit!

Kvällens konsert var, liksom alla andra på turnén, helt slutsåld och gick kanonbra. Efteråt gick vi med Åse, hennes man Daniel och deras grannar Anna och Joel på Paolos och åt middag. Jag tog en vegetarisk pizza - supergod! Tack Elite Mollberg för att ni är så fantastiska och alltid styr upp och hjälper oss som jobbar lite knasiga tider och alltid annars missar mat eftersom "köket precis har stängt"!

Idag är det dags för Göteborg, inte många dagar kvar till jul nu. I år är vi lediga den 23-25 innan turnén rullar vidare fram till nyår. Ska bli skönt med lite ledigt, nu har vi jobbat och haft saker inbokade varje dag sedan slutet av oktober och det börjar ta ut sin rätt, tur vi är vältränade och har hälsan i behåll - annars hade vi aldrig orkat!

Kram M

Write a comment

Det var en underbar konsert! Det var jätteroligt att se er båda! God jul 🎅🏻😀

Mats C.
· Reply to Bitte Olsson

Kul att ses, tusen tack för fina presenter! ❤️

Var en fantastisk föreställning igår. Njuter varje gång när jag hör Magnus sjunga, men Änglarnas Tid är något speciellt. Ha en underbar jul och njut lite av ledigheten.

Comment