We cover several cities, choose one to explore!

Häromveckan bjöd våra vänner Anders och Charlotte in mig och Magnus att testa en ny app tillsammans med dem. Appen heter Withings (kolla in deras hemsida för demo mm) och är kostnadsfri att ladda ner. Det appen gör är att den i första hand håller koll på din vardagsmotion - din telefon blir till en stegräknare som håller koll på hur du rör dig och de vänner du bjuder in blir dina sparringpartners då du ser hur många steg var och en har gått. Superkul sätt att motivera sig själv och andra att röra på sig, kanske till och med lite extra! Själv har jag bjudit in flera vänner, bl a Linda Bengtzing som pinnar på utan bara den, som en riktig Duracellkanin, haha!

Vill du kan du sen även komplettera appen med vardagsprodukter i hemmet såsom våg, febertermometer, pulsklocka osv - allt synkas till din app så att du får ett helhetsgrepp om din hälsa. Självklart är dessa produkter överkurs men kul om du gillar prylar och vill få den där totala överblicken!

I Appstore kan du ladda ner och testa Withings och se om det är något för dig!

Kram M

Write a comment

Hej Mats, var inne på Magnus hemsida precis, vilka grymma bilder du har tagit på Diggiloo gänget!
Kram

Comment