We cover several cities, choose one to explore!

Skulle lägga ut ett blogginlägg igår men precis när jag skulle trycka på publicera-knappen så dog nätet och hela inlägget försvann. Så typiskt! Igår var en riktigt produktiv dag; hann med både träning och en mysig lunch med Johanna och Janne innan vi begav oss till Silja Line för att åka på 24-timmarskryssning med M/S Silja Galaxy där Magnus sen uppträdde på kvällen!

Bröst och axlar fick sig en omgång!

 

Plocklunch hemma igår, innan vi åkte!

Påskparty med stil och finess, haha!

Skönt att sova ut ombord imorse!

 

Nu är vi alldeles strax hemma igen; passerar precis Lidingö. Ikväll kommer vi inte göra många knop; supertrötta efter en kul kryssning med härligt sällskap. Fler bilder från vårt dygn hittar du på både Magnus och Johannas bloggar!

Kram M

Write a comment

Hej! God fortsättning på påskhelgen! Finns det länk eller tid för att skriva ner receptet till fröknäcket som såg så gott ut? Finns för många träffar på det när man söker så jag tänkte testa just ditt recept ;-)

Hej! Måste bara tala om att jag är nyss hemkommen från ett spinnigspass med bara låtar med din Magnus.. =)
Instruktören älskar hans låtar och har oftast med iaf 2 av hans låtar men idag körde hon påskspecial med all in.. så i en timme fick vi trampa och svettas till Magnus låtar.. =)

Comment