We cover several cities, choose one to explore!

Nu när det är sånt, ursäkta uttrycket, skitväder ute blir det seriemaraton här hemma på kvällarna. Varken jag, Magnus eller hundarna har lust att sticka nosen utanför dörren. Nu läste jag dessutom att det skulle komma ytterligare ett snöoväder innan vi ens kan fundera på vår igen.

Just nu kollar vi på serien Arrow på Netflix. Vi har sparat på den ett tag; har haft några andra serier vi velat se först. Himla bra serie och att huvudrollsinnehavaren är en superhunk gör såklart inte saken sämre, haha! Vi har ännu en säsong kvar innan vi är ikapp så vi har lite kvar att stå i. Efter det hoppar vi över till HBO Nordic och kollar in serien Looking som vi hört mycket bra om. Nu kör ju HBO dessutom en månad gratis och sen 79 kronor i månaden efter det - bra pris nu när de andra höjt månadsavgiften. Klicka här för att boka specialerbjudandet!

Kvällens TV-godis blir som vanligt halvfrysta (eller heter det halvfrusna?) mangobitar som jag rör ihop med naturell lättkvarg. Blir perfekt med en extra proteinboost eftersom jag kört ett ganska hårt muskelpass på gymmet idag.

Det är min stora last - skulle lätt kunna leva på det sju dagar i veckan. Blir lite som ett glass-substitut! Tycker du att kvarg är för strävt och syrligt att äta rakt av så tillsätt någon matsked naturell yoghurt och självklart kan du byta ut mangon mot tex hallon eller jordgubbar!

Kram M

Write a comment

Oväntat att se att ni följer Arrow ;) Arrow är en helt underbar serie, är själv helt förälskad i den :) Men vad jag har hört så ska det senaste avsnittet vara riktigt ledsamt för alla var helt förstörda efter inspelningen...

Mysterious of Laura, Supernatural, Stalker (riktigt otäck), Pretty little Liars, Gotham (Ben från OC) Grimm (Wesen), Unbreakable Kimmy Smith (Netflix) Är bara några få av flera... Show full »

Håller med, Arrow är verkligen bra! Stephen Amell är riktigt ögongodis ;)

Comment