We cover several cities, choose one to explore!

Igår överraskade Magnus mig med biljetter till Katy Perry i Globen; det  har gått lite troll i att gå och se henne de senaste månaderna. Vi bommade tyvärr möjligheten att se henne i Los Angeles i höstas då vi till och med fått backstagepass, VIP-platser och en massa annat skoj. Men vad gör väl det när Magnus fixat ett besök här i Stockholm istället!

Vet att jag skrivit om Katy Perry flera gånger tidigare; det är något uppfriskande med artister som inte säljer precis allt med sexanspelningar. Där har Perry lyckats ypperligt. Jag är absolut ingen stelbent gammal gubbe som säger att det måste vara knytblus och lågskor på kvinnliga artister, tvärtom! Det som är skönt är att se att det GÅR att komma fram som artist idag utan!

Showen var såklart spektakulär och en enda stor färgexplosion; det har ju blivit lite av hennes trademark genom åren. Mina favoritlåtar av alla hennes hits är är Roar och California Gurls, låtar som såklart bägge var med under konserten.

Tyvärr kan jag tycka att publikresponsen stundtals var lite halvmesig men det kan såklart bero på att många av hennes fans är lite för unga för att förstå engelska på den nivå hon pratade med publiken. Jag vet inte men bara att hon bevisligen läst på lite om Sverige och gav sig på att ha en dialog med publiken tycker jag är beundransvärt; det är inte många av dagens världsstjärnor som ens brukar bry sig om annat än att köra sin setlist och snabbt åka därifrån.

Du kan läsa mer och se fler bilder från kvällen på Magnus blogg!

Kram M

Write a comment

Åh det måste ha varit superkul att se henne live, verkar ha varit en riktigt färgsprakande härlig show!! :-)
Ha en fortsatt trevlig måndag. Kram!

Fina bilder. Önskar jag haft biljetter!

Comment