We cover several cities, choose one to explore!

MIN MÅNAD

September

Jag har kommit på ett nytt, återkommande inslag i bloggen som jag tänkte kunde vara roligt att testa. Varje måndag har jag mitt "Monday mood" vilket berättar lite mer om mitt humör inför veckan, mina känslor och tankar. Nu tänkte jag införa "Veckans planer" som ni rutinerade blogg-läsare säkert sett hos en och annan bloggare, men jag kommer att göra detta månadsvis istället. Varje månad delar jag med mig om jag vad som händer i mitt liv, vad jag har inplanerat och vad som är på gång. Jag kickstartar med september månad, som också är min månad (jag fyller år då). Hoppas ni gillar!

Bilden ovan är tagen första söndagen i september, det var sommarvärme och lättklätt folk flockades på gatorna.

Samarbeten
Den här månaden kommer jag att göra två superroliga samarbeten! Ett med ett svenskt smyckervarumärke som jag länge tyckt om! Det andra varumärket är också svenskt, inom livsstil och accessoarer. Så mycket mer kan jag inte säga just nu, men bäst gör ni i att hålla utkik på min Instagram men även här i bloggen.

Köpenhamn
Nästa helg åker jag till Köpenhamn med världens härligaste gäng på Thatsup. Vi kommer att bo på fantastiskt fina Nobis Hotel (bara det!), äta massa gott, gå på Tivoli, dricka drinkar... dit blir en helg fylld med massa roligt tror jag. Så härligt att kicka igång hösten med en härlig weekend-resa.

Lägenhetsvisning
Som jag hintat lite om så har jag hållt på och fixa min lägenhet, det vill säga styla den. Den har varit väldigt kal och opersonlig, absolut inte varit ett hem men nu är den faktiskt riktigt mysig! Så nöjd med mitt val av att byta lite interiör-stil, förut har jag varit inne på lite mer Art Deco men nu valde jag att satsa på lite mer retro, det passade lägenheten bättre. Nu är den verkligen hemtrevlig! Men, tanken är att jag ska sälja den och få en nystart någon annanstans, så nästa vecka (tror jag) kommer den att komma upp hos min mäklare. Jag kommer såklart dela detta här!

Jag fyller år!
Lördagen den 29 september (lyckan i att fylla år på en lördag) är det min tur att fylla 27 år (jag är alltid, precis som när jag skulle skriva detta, tvungen att tänka efter hur gammal jag är - just nu pendlar jag mellan 26/27/28). Jag vill maxa dagen, självklart börja med klassisk födelsedagsfrukost (i vå familj får man alltid tårta och blommor på sängen), kanske följa upp med ett spa besök och en bubbel-lunch med vänner. Kvällen är bokad med alla tjejerna, vi ska ut och äta på ett riktigt härligt ställe. Där kan vad som helst hända.

Min finaste Alfons skulle även fyllt 15 år den 20 september, det är hans första födelsedag efter han gick bort, så det blir en speciell dag att minnas världens finaste vän och familjemedlem.

Jobb
I veckan hade jag ett väldigt härligt möte och jag gick därifrån med en ny uppdragsgivare, något jag verkligen ser fram emot att sätta tänderna i. Förutom det är det verkligen högproduktion nu, det är mycket att göra på alla fronter så det gäller att man är fokuserad och ger järnet, för allt är så roligt! Men det känns som att mina jobbiga veckor börjar lägga sig bakom mig, lite träning och mer tid för utomhusaktivit på det kommer göra susen. Tips! Nya numret av STYLEBY kom i veckan där ni kan hitta en och annan artikel skriven av mig, för den som fortfarande uppskattar att läsa en tidning.

Viktigast av allt
Det största som någonsin kunde hända i mitt och min familjs liv har redan hänt den här månaden. Det är så stort och svårt att ta in, och jag känner att jag skulle vilja skriva och berätta men jag får göra det lite längre fram när jag inte är mitt i det.

xx