We cover several cities, choose one to explore!
Hemma igen och maj månad

Jäklar hörrni vad det händer mycket nu. Jag har varit hemma en vecka från semestern (!?) och det har varit fullt upp från morgon till kväll med massa möten, jobb, kompisdejter och roliga middagar. Ska bli så skönt att återhämta sig och göra ingenting i helgen. Har precis skålat i cava, ätit toast skagen och pasta vongole. Har förberett chips med dipp som står och väntar - hur låter inte den fredagskvällen?

Äntligen är det maj och officiellt vår! Men, svinkallt i Stockholm. Känns som februari, bara det att man packat ner vinterjackorna så man går runt och fryser i inga kläder. Maj månad är dock fylld med fantastiska saker, jag ser verkligen fram emot den här månaden och sommaren som stundar. Förändring står framför mig. Veckan som kommer blir åter igen fylld med massa roliga möten, jobb och kompisdejter - helgerna spenderar jag med att återhämta mig, fattas bara att på riktigt komma igång med träningen igen. Sen följer en liten resa till Fiskbäckkil, en av de fantastiska fördelarna med att vara frilansjournalist, syttende mai i Stockholm med familj och vänner och sen; årets bröllop. En kär vän från ungdomen gifter sig, jag tror det kommer bli en fantastisk kärleksfest då väldigt många från gymnasiet får återförenas! När juni närmar sig hoppas jag att sommaren har kommit, är så redo för uteserveringarna.

Hoppas ni mår bra <3

Love

Write a comment

🍀🍀🍀

Comment