We cover several cities, choose one to explore!
Vacaciones

Det är onsdag och några dagar in på semestern. Jag är på Gran Canaria med min familj (väntar anslutande sällskap på fredag), ett ställe jag brukade kalla mitt landställe när jag var liten, och känslan är typ så. Vi hyr hus vid stranden, det är lugnt och skönt och jag känner mig som hemma. Jag kan inte räkna, men måste åtminstone ha varit här 20 gånger i mitt liv. Jag känner restaurangägarna, morsar på grannarna, och har varit i princip i varenda by x antal gånger. Det bästa jag vet är att stå på stranden och blicka ut i Atlanten, känna saltvattnet på fötterna och doften av salt. Extra vacker är det vid skymning, när solen går ner bakom bergen.

Saker jag gör: smörjer mig med solkräm, solar, läser, badar i vågorna, äter ost, massa lokal ost, dricker vin, aperol spritz och spansk öl, sover gott om nätterna (hallelujah), sippar på cortado, äter apelsiner och färsk tomatsallad. Imorse diskuterade vi kristendomen och när Jesus egentligen uppstod. Imorgon blir det in till huvudstaden Las Palmas för lite city-life.

Write a comment