We cover several cities, choose one to explore!
Gott nytt år!

Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton vare sig ni firade med all kraft eller inte över huvudtaget. Jag bestämde mig för ett tag sedan att jag skulle fira under lugna omständigheter, med god middag tillsammans med min familj. Jag har avstått från alkohol de senaste veckorna, och jag känner att min kropp behöver lugn och ro. Istället blev det ostron, ett glas champagne, glassbomb och "Ring klocka ring" med Mikael Persbrandt, direkt från tv-soffan. Tack vare vår utsikt har vi även en fantastisk vy över fyverkerierna från både Saltsjöbaden och Ingarö (något jag dock ser fram emot att de kommer förbjudas, djur och miljö går före).

Jag har funderat kring hur jag ska skriva min årskrönika, hur ärlig kan jag vara?

Jag konsulterade med min vän som sa, ”våga vara öppen och ärlig, det är din historia”. Tack vare alla ni andra som dagligen delar med er i era kanaler blir jag inspirerad till att göra desamma. Jag läste en annan bloggares årskrönika här i dagarna, hon öppnade upp sig om både det ena och andra ”skam-belagda” ämnena efter varandra, vilket inspirerade mig till att också våga. Om jag ska leva upp till det jag ser upp till, är det dags att sluta gömma sig bakom en trygg fasad.

Inte att glömma är ett STORT TACK till alla er som går in och läser här, det är så roligt att ni tar er tiden att följa min blogg. Vissa är flitiga varje dag, någon annan är här nån gång i veckan - men lika mycket kärlek till er alla.

Nu hoppas vi på ett fantastiskt nytt år på alla fronter!

Write a comment