We cover several cities, choose one to explore!
Årslistan 2018

Vilken var den bästa månaden?
Det är så svårt, för alla månader har präglats starka toppar och dalar. Juni var väldigt betydelsefullt för mig själv, men augusti vinner - när mamma fick en njure. 

Var du med om något du aldrig har förut?
Otroligt mycket! Men om vi ska skippa detaljnivå: Någon gjorde slut med mig, nu har jag fått uppleva båda delarna. Jag surfade. Reste till massa nya platser. Var på yogaläger.

Vad har varit svårast? 
Förlora Alfons. 

Vilka platser har du besökt?
Oslo, Köpenhamn, Biarritz, Bretagne, Nice, Provence, Mallis.

Vad har varit bäst? 
Att mamma fick en njure och att jag, trots allt, skrattat väldigt mycket. Att skratta är livet. Jag måste skratta mera.

Vad var sämst? 
Att kärleken tog slut med någon man älskat.

Vad har du saknat? 
Sinnesro. Stabilitet. God hälsa. 

Bästa soundtrack? 
Molly Sandén har gått varm i lurarna. 

Bästa film? 
Dåligt film-år eller? A star is born fick ju mig att hulka på bion, minns inte flera? 

Bästa bok? 
Varit dålig på att läsa 2018, men känner att jag kommer ta igen det 2019. Läste ut Stalker av Lars Kepler trots att jag var livrädd, en riktigt bladvändare. Sandra Beijers Allt som blir kvar gjorde mig sällskap några ensamma dagar i Frankrike. Kärlekens väg av Alain de Botton inte att glömma! Herregud ja.

Bästa podcast? 
Det finns ju SÅ MYCKET BRA! Beror på vad man vill ha... älskar intervjupoddar, dokumentärer och pladder. Men om jag ska utse en får det bli den som representerar trygghet, som jag kan sätta på närsomhelst vare sig det är på bussen i ruschen, när jag går en promenad eller inte kan sova så är det Veckans Bläcka. Här blandas allvarliga och lättsamma ämnen i en trygg och mysig atmosfär. 

Har någon person betytt något speciellt? 
Jag tycker alla mina vänskapsrelationer växer och utvecklas för varje år som går, och det tycker jag är helt fantastiskt. Vi blir mer och mer som systrar, vissa räknar jag som familj. Och något som är fint är att vi klarar oss genom vått och torrt, ibland ser man inte alltid lika, men kärleken vinner i slutändan. 

Hur har du mått det här året? 
Kanske inte mitt bästa. Högt och lågt skulle jag säga, inte så stabilt. Framför allt har de sista veckorna på året, när mitt mående tagit fysiska former skrämt mig en hel del, jag ska göra allt jag kan för att ta hand om mig och få bättring på det. 

Var 2018 bättre eller sämre än 2017? 
Båda bra år. 2017 var jag på en helt annan plats. Jag jobbade heltid på H&M-koncernen och var nykär, precis köpt ny lägenhet och var hög på allt det där. 2018 präglades av stora utmaningar, privat och professionellt. Men nu börjar jag känna att jag är på väg i rätt riktning. Jag älskar det jag jobbar med och har en givande vardag. Summa kardemumma var 2018 bättre. Förhoppnings blir bättre för varje år som går. 

Write a comment

Puss! Du va i Portugal också :P

Comment