We cover several cities, choose one to explore!
Vad är din pose?

Jag har fått höra att jag har en pose, och det är att jag drar ena handen genom håret som ni ser på ena bilden här. Jag tror det har att göra med att jag känner att jag inte vet var jag ska göra av händerna, vill inte bara stå rakt upp och ner. Däremot, hatar jag mina händer, så om jag får till en bra bild förstör de ofta. En stor klo som sticker fram... har ni någon speciell pose ni alltid tar till?

Updatering: står uppenbarligen även i kors, haha...

Hösten är här, och så är även höstkläderna! Ovan ser ni klackar från & Other Stories, byxor från Åhléns, kavajkappa fråm H&M Studio, väska från Uterqüe.

Write a comment

Ida B.

Att korsa benen ser också ut att vara din pose 🕺🏻 Jag har en tendens att allt "ta pulsen" om jag fotas med nån. Vet inte hur många bilder det finns när jag håller två fingrar på någons handled 🤣

Linn W.
· Reply to Ida B.

Haha så sånt!! Det gör jag ju verkligen!! Haha, den är unik i alla fall :)

Blir aldring bra på bild😢

Linn W.
· Reply to Anne-Kristine

Strunt! ❤️

Dina händer är inte fina! puss

Dom är fina skulle jag skriva haha :D

Linn W.
· Reply to Maria

❤️

Comment