We cover several cities, choose one to explore!
Livräddare

Jag är i stan (Stockholm) ett par dagar typ första gången sen juni. Först tyckte jag att det var skönt, lugnt och fridfullt men nu känns det nästan obehagligt. Stockholm är ändå en så pass liten stad att man alltid ser folk man känner, eller i alla fall vet om. Jag har inte sett en, enda människa - det är folktomt, och de få personer man ser är turister. Alla man känner har flytt staden för landet eller så ligger de och sippar drinkar i medelhavet.

Jag brukar vanligtvis ha semester nu, sent på sommaren, men i år blev det lite annorlunda. Tur är det väl att jag kan åka ut till Saltis, och vara där så mycket som möjligt.

För att inte helt tappa det i denna stadshetta (jag bokstavligen rinner innanför kläderna) förser jag mig med iskall lemonad (måste rekommendera Brillos egna, han i baren gjorde en åt mig som smakade himmelskt), läppbalsam med SPF så jag slipper torra läppar och kanske viktigast, face mist. Jag är beroende av denna face mist från Elizabeth Arden, det är som att ta en liten minidusch, vilket jag gör en gång var femte minut.

Föresten, såg att Therese Lindgren är förlovad med sin Anders, blir så glad när fina människor får uppleva lycka. Stort grattis till dem!

Write a comment