We cover several cities, choose one to explore!
HEALING HEARTS MED MICHAELA FORNI & ALTROMONDO YOGA

"Den bästa av mornar."

Även om jag kan erkänna att jag var trött när klockan ringde kl. 07.00 imorse så for jag upp när jag såg solen och insåg att jag skulle få en härlig start. Jag skulle nämligen till Altromondo Yoga och delta på Healing Yoga i ett samarbete med Michaela Forni till välgörenhet för Wonsa.

Ni som känner mig väl vet att jag ser upp till Michaela på många sätt, hon inspirerar mig och skriver mycket som jag kan känna igen mig i, eller vill lära mig mer om. Ut över det så tycker jag att hon är otroligt duktig och företagsam!

Yoga är något jag upptäckt lite det senaste året. Jag har inte riktigt hittat mig själv än i klassisk yoga, men kommit att älska Yin Yoga som är en annan variant. Healing Yoga och Yin Yoga har sina likheter enligt mig, och morgonens pass med Jennie var helt fantastiskt. Jag kom verkligen in i ett lugn, kopplade bort omvärlden och alla tankar och kände inåt, och det var bara den psykiska fördelen. Min kropp fick pröva på härliga positioner som gjorde den mer än väl. Är helt frälst, och funderar på att byta ut mitt SATS medlemskap och börja gå hos Jennie. Skulle dock behöva kombinera det med något mer pulshöjande.

Sen fick vi frukost uppdukad från Renee Voltaire, så gott.

Write a comment