We cover several cities, choose one to explore!
FREDAGSLUNCH PÅ YUC LatAsian

YUC Mexican slog i veckan upp sin systerkrog YUC LatAsian på Jakobsbergsgatan i Stockholm, och blir då grannar med Jureskogs och Yellow som jag besökte tidigare i veckan. Till skillnad från YUC Mexican som serverat typiska mexikanska rätter och drinkar så blir YUC LatAsian en fusionkrog med smaker från Latinamerika och Asien, främst inspirerat av Peru, Mexico, Japan och Korea.

I fredags var jag inbjuden att prova några få rätter från deras meny.

Snacks i form av edameme och ostron, en shot med leche de tigre, alkhofri mousserande av svarta vinbär, olika tataki gjorda på lax, tonfisk och kött och dumplings var det som stod på dagens meny.

Jag känner tyvärr att det är svårt att ge en rättvis recension då vi inte fick ta del av så mycket på menyn. Men lokalen var väldigt snygg och jag spår bra mingel och förfest med roliga drinkar och mat.

Här kan ni läsa mer om vad som händer på Jakobsbergsgatan, Stockholms nya krogkvarter.

Write a comment