We cover several cities, choose one to explore!
Fest på klassisk mark – nu blir det åter dans i källaren på Grodan Grev Ture

Imorgon, den 27 november, bjuds det upp (ner) till dans på klassisk mark. Det är källaren på Grodan Grev Ture som åter förvandlas till klubb när skivbolaget Hypnotic Rhythm Records anordnar en kväll under namnet Hypnotica.

Källaren på Grodan Grev Ture huserade mellan åren 2000 och 2006 den klassiska klubben Grodan Cocktail Club som bjöd in mängder av lokala och internationella dj-stjärnor och lockade en extremt festglad publik. Bland de som spelade på klubben hittar vi namn som Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Magda, Eric Prydz, La Fleur, Swedish House Mafia-killarna och många många fler.

Men är det alltså Hypnotic Rhythm Records som står för festen. Spelar gör In Lakech, The Alexsander, Ivan Da Silva, Oldmark och Boven. Så här beskriver arrangörerna festen på Facebook:

"An experience through sounds of deep-house through afro & tribal, with a touch of disco, progressive melodic house & techno. A night event full of electronic underground music in a hypnotizing environment, taking you on a journey. Together with the Swedish melodic techno and house artists from Hypnotic Rhythm Records."

Kolla in detta Facebook-evenemang för mer information

Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Write a comment