We cover several cities, choose one to explore!

Välkomen till ditt nya japanska kryp in, missa inte att besöka Miyakodori.
I mitten av Juni öppnade Miyakodori inne i Söderhallarna, på Medborgarplatsen i Stockholm. Denna Söderpärla drivs av kockduon John Forsell och Max Inazawa Westerlund och är en pop-up som kommer vara öppen i 5 månader.
Är du nyfiken se till att gå förbi snart då det knappt är 2 månader kvar!

Restaurangen är ganska liten men är öppen både lunch (Mån - Lör) och middag (Tor-lör). På kvällen serveras ett antal mindre rätter som även går att dela på. Atmosfären är mysig och servicen fantastisk.Vi beställde in hela menyn och delade, WOW jag längtar redan tillbaka!

ps. Missa verkligen inte den friterade kycklingen och de marinerade äggen!

https://miyakodori.se/

 

Write a comment